blog B

LeaDo medioissa

Helsingin Sanomat on kirjoittanut useaan otteeseen LeaDosta. Tutustu artikkeleihin ja ammattilaisten näkemyksiin LeaDon hyödyistä.

LeaDon innovatiivisuus ja hyöty opettajille ja oppilaille on noussut vahvasti julkiseen keskusteluun. Helsingin Sanomat on julkaissut useita artikkeleita LeaDosta, ensin 22.10.2017 otsikolla:
Luokka oli villi, vaikea ja välitunneilla jopa tapeltiin – sitten opettaja kyllästyi häiriköiviin oppilaisiin ja teki keksinnön

24.10.2017 Helsingin Sanomat jatkoi aivotutkija, professori Minna Huotilaisen ja Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinosen haastatteluilla otsikolla:
Aivotutkija tervehtii ilolla leuanvetoa kesken oppitunnin – ”Liikkuminen saa aikaan aivoissa solutuotantoa, jota tarvitaan oppimiseen”. Myös opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen kehuu LeaDo-oppimiskeskusta hyvänä innovaationa.

Artikkelissa pääjohtaja Heinonen kehuu LeaDon vientipotentiaalia, ja professori Huotilainen toteaa Leadosta ”Tosi innostava juttu. Tämä on juuri sitä käytännön kehittelytyötä, mitä pitää tehdä”. 

LeaDo-uutinen kohosi 22.10 Helsingin Sanomien suosituimpien nettiartikkelien joukkoon. Oletettavasti aiheesta noussut innostunut nettikeskustelu myötävaikutti siihen, että Helsingin Sanomat kirjoitti LeaDosta vielä pääkirjoituksessaan 29.10.2017 otsikolla:
Liikkumisen riemu tuli kouluihin ja paransi myös oppimistuloksia.