blog B

EARLY BIRD -tarjous opettajille! 💎

Vihdoinkin tämä on tarjolla! 😍 Opettajien oma sovellus ja “kustantamo”, työkalu yleisen tuen konkretisointiin ja helpottamiseen. Tämä antaa opettajalle monipuoliset huikeat mahdollisuudet ja selkeyttää ohjeistusta helposti monikanavaisestikin VASU- tai OPS -perustaisesti! Myös lukio-opettaja suosittelee lukioon!

Tämän sovelluksen avulla voit ansaita lisätuloja jakamalla materiaaliasi 😉.

NYT 49€+alv (eli 60,76 itse ostaen) /kk/ opettaja vuoden ajan. Seuraavat vuodet saat samaan hintaan ja siihen sisältyy kaikki tulevat päivitystoiminnot. Syksyn aikanakin jo upeita työkaluja tulossa täydennykseksi. TARJOUSHINTA VOIMASSA 4.8.2022 klo 16 asti.

Normaalisti 79€+alv (eli 97,96 itse ostaen) /kk/opettaja ensimmäinen vuosi ja seuraavat vuodet 59€+alv/kk.

Koko koulua koskevista lisensseistä kannattaa pyytää tarjous.

Hintaan sisältyy perusteellinen koulutusverkkokurssi, jonka voit omaan tahtiin käydä läpi, henkilökohtainen etätuki sovitusti ja sovellus vuodeksi. Voit vapaasti päättää, jatkatko sovellusta ensimmäisen vuoden jälkeen.

Osallistu siis maksulliseen perehdytyswebinaariin, jonka hinta on samalla ensimmäisen kuukauden maksusi. Jos et webinaarin jälkeen ole halukas sovelluksen käyttäjäksi, niin olet saanut silti uusia pedagogisia ja didaktisia oivalluksia työhösi. 😉

Webinaareja järjestämme päivittäin klo 9-11 ja 14-16 ma 1.8., ti 2.8., ke 3.8. ja to 4.8. Ilmoittaudu webinaariin sähköpostitse osoitteeseen: tornberglea@gmail.com.

Ilahdumme, jos kerrot kollegoille ja työpaikkasi esihenkilöille (rehtorit/johtajat) tästä. 😍 Autamme johtajia auttamaan opettajia auttamaan oppilaita 😍.